Møteplan

Tirsdag 23. Mars 2021 kl. 19:00

Tema for måneds bilde: Fritt Motiv.

(bidrag til månedens bilde leveres i .JPG innen søndag 21. Mars på: post@askimfotoklubb.no. Maks 2 bilder per person.)

Tirsdag 13. April 2021 kl. 19:00

Vårt medlem Julie Olsen skal fortelle om hvordan å lage en bildesekvens. Julie har bakgrunn fra Bilder Nordic School of Photography og er en dyktig og allsidig fotograf.

Tema for måneds bilde: Korona pandemien.

(bidrag til månedens bilde leveres i .JPG senest kvelden før møtet på: post@askimfotoklubb.no)

Tirsdag 11. Mai 2021 kl. 19:00

Vårt medlem Wilfredo Lugo skal snakke om hvordan planlegge en fotosesjon/fototur ved hjelp av app. Wilfredo er en engasjert og flink fotograf.

Tema for måneds bilde: Sekvens.

Tirsdag 15. Juni 2021 kl. 19:00

Medlemsmøte for Juni skal avholdes fysisk.

Tema for måneds bilde: Første feriebildet.

Tirsdag 17. August 2021 kl. 19:00

Tema for måneds bilde: Fritt Motiv

Mandag 30. August 2021 kl. 19:00

Tirsdag 14. September 2021 kl. 19:00

Vårt medlem Wilfredo Lugo skal fortelle om videografi ved hjeløp av kamera eller mobiltelefon. Wilfredo er en engasjert og flink fotograf.

Tema for måneds bilde: Demokrati.

(bidrag til månedens bilde leveres i .JPG senest søndags kveld før møtet på: post@askimfotoklubb.no)

Mandag 27. September 2021 kl. 19:00

Tirsdag 19. Oktober 2021 kl. 19:00

Vårt Medlem Julie Olsen holder foredrag om det fortellende bildet (budskap). Julie har bakgrunn fra Bilder Nordic School of Photography og Model Day studio. Har også med seg bla. Sølvmedalje i NM i Fotografi 2011, og Gull lag i FIAP 33rd Youth Bennial 2011.
Tema for måneds bilde: Fritt Motiv.

Tirsdag 09. November 2021 kl. 19:00
Vi snakker mer om bilde som kommunikasjonsmiddel. Vårt medlem Gro Anette snakker litt rundt dette. Vi ser på medlemmers bilder med budskap (utfordring fra forrige møte), evt som konkurranseform med bedømming/avstemming på møtet Alle oppfordres til å sende inn et bilde, med tilhørende setning om hva budskapet i bildet er.

Tema for måneds bilde: Yrke.

(bidrag til kategori budskap, OG månedens bilde leveres i .JPG senest søndags kveld før møtet på: post@askimfotoklubb.no)

Mandag 22. November 2021 kl. 19:00

Lørdag 11. Desember 2021 kl. 19:00 - Julebord

Det blir spleiselag, d.v.s. alle som vil være med, tar med noe mat hver til "juletapas.

Årets bilde blir kåret.

Mer info om julebordet kommer senere.

Det tas forbehold at møteplan kan endres i løpet av året.