Møteplan

Fotocafé

Alle fotocafér er dessverre utsatt inntil videre ift. smittevernreglene.

Medlemsmøte

Medlemsmøtene skal holdes digitalt ift. smittevernreglene.

Tirsdag 23. Mars 2021 kl. 19:00

Tema for måneds bilde: Fritt Motiv.

(bidrag til månedens bilde leveres i .JPG innen søndag 21. Mars på: post@askimfotoklubb.no. Maks 2 bilder per person.)

Tirsdag 13. April 2021 kl. 19:00

Vårt medlem Julie Olsen skal fortelle om hvordan å lage en bildesekvens. Julie har bakgrunn fra Bilder Nordic School of Photography og er en dyktig og allsidig fotograf.

Tema for måneds bilde: Korona pandemien.

(bidrag til månedens bilde leveres i .JPG senest kvelden før møtet på: post@askimfotoklubb.no)

Tirsdag 11. Mai 2021 kl. 19:00

Vårt medlem Wilfredo Lugo skal snakke om hvordan planlegge en fotosesjon/fototur ved hjelp av app. Wilfredo er en engasjert og flink fotograf.

Tema for måneds bilde: Sekvens.

Lørdag 12. Juni 2021 kl. 19:00 - Sommerfest

Mer info om sommerfesten kommer senere.

Tema for måneds bilde: Første feriebildet.

Tirsdag 17. August 2021 kl. 19:00

Tema for måneds bilde: Fritt Motiv

Tirsdag 14. September 2021 kl. 19:00

Vårt medlem Wilfredo Lugo skal fortelle om videografi ved hjeløp av kamera eller mobiltelefon. Wilfredo er en engasjert og flink fotograf.

Tema for måneds bilde: Demokrati.

Tirsdag 19. Oktober 2021 kl. 19:00

Tema for måneds bilde: Fritt Motiv.

Tirsdag 09. November 2021 kl. 19:00

Tema for måneds bilde: Yrke.

Lørdag 04. Desember 2021 kl. 19:00 - Julebord

Årets bilde blir kåret.

Mer info om julebordet kommer senere.

Det tas forbehold at møteplan kan endres i løpet av året.

• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon