top of page

Om klubben

Klubben ble startet i 1947 under navnet Askim Kamera Klubb, men skiftet navn til Askim Fotoklubb på årsmøtet den 15. januar 1991.
 
Fast programpost er den uhøytidlige fotokonkurransen «Månedens bilde» der medlemmer som ønsker det tar med seg inntil 3 bilder på minnepinne eller sender per epost. Vinneren kåres ved avstemming blant de som er tilsted på møtet. Det kan være fritt eller bundet motiv.
          
Fast programpost er at medlemmer tar med seg bildefiler for visning. Dette er nødvendigvis ikke bilder som fotografen selv er godt fornøyd med.

Like gjerne kan det nettopp være bilder som ikke er blitt som forventet og som fotografen ønsker å diskutere

med andre.
 
På møtene kan vi også ha besøk av fotografer eller medlemmer fra andre fotoklubber. Vi kan også dra på større eller mindre fotoutflukter eller turer.
 
De siste årene har flere av medlemmene deltatt i «Østfoldfotografen». Dette er en konkurranse som arrangeres mellom fotoklubbene i fylket.
 
Klubben har i alle år hatt eget mørkerom med utstyr for svart/hvitt- og fargebilder. De siste årene har dette ikke blitt bruk og vi har derfor kvittet oss med forstørrelseaparater og fremkallerutstyr og i stedet kjøpt en ny A2 printer som er til medlemmenes dissposisjon.

I tillegg står det en fotoskanner der for skanning av film og papirbilder.
 

bottom of page